Vardagslydnad som klickar!

3000 kr

Onlinekurser lösgör mer tid för träning! Slipp passa tider och bortslösad tid på resor. Träna i ditt eget tempo och välj de övningar som just du har behov av.

Om kursen

Denna kurs passar dig som vill lära dig träna hund mer effektivt och mer professionellt än att bara locka med godis framför nosen.

För att tillgodose dig kursen på bästa sätt så bör du vara nyfiken på klickerträning/operant inlärning (alternativt redan ha klickerkunskaper men att du vill bli ännu bättre!)

*Kursen innehåller ca 7 timmar filmat material
*Checklistor som är enkla att skriva ut och därmed motivera till att träningen faktiskt blir av
*Du har tillgång till kursen i 1 år och du får under denna tid även feedback via en stängd Facebookgrupp
*Du får 15 minuters telefonsupport på bokad tid
*Du har 14 dagars ångerrätt från startdatum. Hela summan tillbaka om du ångrar dig.
*Du får dessutom 50% rabatt på onlinekursen Valpar som klickar.

Kursens innehåll

Kursen är uppdelad i 4 moduler. I första modulen är det till större delen teori men även praktiska grundövningar givetvis. Övriga 3 moduler har det omvända upplägget, massa praktiska övningar och minimalt med teori.

Första modulen skickas ut till dig med start direkt när du anmält/betalat och resterande moduler kommer ut varannan vecka.

  1. Grunder: Motivation, inlärningspsykologi, klickerträning, koordination, spontan kontakt, effektiv inlärning, stress och lugnande signaler.
  2. På promenaden: Koppelträning, gå fot, mötesträning/antijakt/antiskall, inkallning, berikning, vidareutveckling av targethand för nytta och nöje.
  3. Positioner: Sitt, ligg och stå upp med stadga, stanna, de 4 konsekvenserna.
  4. Passivitet: Gå till pausplats, alternativa förbudsövningar, lossträning, hantering, av- & utveckling av belöning.

Se andra kurser

Gratis inkallningskurs Online

|

Online

Möten i Vardagen

3,5 timme

|

Online

Privatträning paketpris, 90 min x 3 tillfällen

|

Bromma, Brommabågen 5

Rallylydnadkurs, utförsäljning 75 %

1 års tid med feedback via Facebook

|

Online

Valpar som klickar!

1 års tid med feedback via Facebook

|

Online

Valpkurs i grupp

7 aug 2024

|

Bromma

Valpkurs privat

1,5 tim x 3 tillfällen

|

Bromma

Vardagslydnad som klickar!

1 års tid med feedback via Facebook

|

Online

Anmälan

Plats

Tid

Online

1 års tid med feedback via Facebook

Anmäl dig här!

Recensioner

"Tack för en jättebra kurs! Nu har jag tittat på hela och lärt mig jättemycket, även om operant inlärning inte var helt nytt för mig sen innan. Det är väldigt roligt och användbart. Rut kom ju till mig under våren som en omplacering. Det har öppnat upp ett intresse för hundträning igen som jag haft sen länge. Jag har både tränat och tävlat i diverse grenar och haft terrier, småhundar och vallhundar. Jag är utbildad valphandledare sen långt tillbaka (20 år) Det nyfunna intresset har gjort att jag börjat ha valp-och unghundskurs igen. Jag har dessutom tränat en valp och dess ägare privat denna sommar. Helt nytt för mig och så kul! När jag hade kurs innan så var det ganska mekaniskt, men nu känner jag att jag mognat fram en helt annan känsla för både människan och hunden. Jag skulle älska att göra detta mer och lära mig ännu mer! Jag skulle dessutom vilja locka fler att gå kurs och få dela med mig till hundägare hur de kan få en bra relation till sin hund. Därför undrar jag om du vet var jag skulle kunna gå en bra hundinstruktörsutbildning? Jag bor längst ner i sydvästra Skåne så det är ju bra om det inte är hur långt som helst. Har fått tips på Hundutbildningsgruppen i Alvesta, men du kanske vet någon mer som är bra? I alla fall! TACK återigen! Kommer säkert lägga upp fler filmer på när vi tränar i FB gruppen. Jag saknar mina vallhundar som jag kunde träna med ALLTID. Rut älskar och träna men inte hela tiden ;-) Med vänlig hälsning, Sanni och Rut! "

- Susanna Almgren

"Jag jobbar nu på i modul 2, och jag är så nöjd med kursen! Trots att min valp ( nu 4,5 månader) är min tredje hund och jag har gått mängder med olika kurser, är det först med denna kurs som jag så lätt har förstått hur jag ska jobba 🤗 Den här kursen kommer att bli min bibel och min stora hjälp med att försöka kanalisera all den energin som finns i en tollarvalp 🥰 Tack! 🙏"

- Susanne Caldemar

"Idag gick vi i Lövstaskogen och jag hade Keela helt lös. Hon klarade att gå fot och titta på mig igenom 2 olika hundmöten. Såå fantastiskt! Blev så stolt över henne och så tacksam över dina superkurser! 🙏🙏 "

- Anna-Lena Utterström

"Nu har jag och Lua verkligen kommit igång med träningen (vi är på modul 2). Jag vill bara tacka för en bra och pedagogisk kurs. Känns jättekul att få redskap för att utveckla och fördjupa kommunikationen med min fina vovve."

- Mvh Andrea Martinez

"Tack igen för en väldigt pedagogisk och bra upplagd kurs. Mycket har jag redan tränat men väldigt mycket faller också på plats på ett mycket bra sätt. Får kanske tillägga att jag har gått instruktörsutbildning på Hundens Hus och håller några få små kurser själv ibland. Därför tycker jag att det är extra intressant hur instruktörer går tillväga med sin teknik att lära ut. Förutom din klickerkurs går vi nybörjar agility. Klickern har jag bara pillat med lite själv men det blir aldrig detsamma att endast läsa böcker som att höra och se och det måste jag framföra att polletten trillar ner. Du är inte främmande för att säga att där skulle jag kunna gjort så istället eller där blev det för svårt för hunden vilket tar det till en bra nivå, att dra sådan paralleller tycker jag är väldigt viktigt och är något jag också ofta gör när jag håller kurser. Träning går ju liksom inte som på räls. "

- Liselott Carlsson

"Hej!! Det går jättebra med träningen & det är så otroligt roligt! Skulle vilja börja med Rallylydnad som klickar med nu samtidigt! Eller måste Vardagslydnad va färdig innan man fick rabatten? Jag har ju en färdig rallyhund som jag vill köra in mig på. "

- Trevlig helg mvh Erica

"Så nöjd med kursen, har ju gått valpkurs hos dig tidigare men alltid bra att repetera ... man glömmer. Tydliga och pedagogiska föreläsningar med filmer på hur man ska göra, toppen! För mig har det varit jätte bra att kunna ta det i mitt eget tempo, lyssna på föreläsningarna och sedan få feedback på filmer på fb. Tintin älskar att träna och det går att lära gamla hundar "sitta" kanske tom att sluta patrullera ovan på diskbänken;) Det är min dåliga balans och hjärntrötthet som sätter gränserna, men nu kör vi ett varv till så kommer vi nog i mål vi också så småningom. Tintin och matte Mia"

- Mia och Tintin

"Har nu avslutat vardagslydnad som klickar och är mycket nöjd med kursen. Hade inte provat clicker tidigare och tyckte nog att det var lite töntigt, men är helt överväldigad över hur bra den tekniken funkar på min lilla aspigga Cassi. Så fort jag tar fram clickern studsar hon fram och är beredd. Det ökar ju min motivation också. Tack för en mycket pedagogisk och sympatisk kurs, du bjuder på dig själv och har en behaglig röst. Kul också att följa din hund Era i olika åldrar! Tack för den här tiden så kanske jag loggar in på annan kurs senare"

- Mikaela och Cassi

"Wow så kul ! Jag har pluggat o pluggat på modul 1. Idag gjorde jag inklickning på en setter o min hane 4 år tränade jag koppelträning med klicker, han fattade direkt! Helt underbart och min tik som redan kan hyfsad koppelträning körde jag med klicker o hon var super. Fick en sådan kick själv . Vilken bra kurs du har 🙂 tack Kalle Karin o Atena hälsar att det är jätte kul det här"

- Maria Sjöö

"Hej Cecilia! Det är jag som ska tacka, jag är jättenöjd med kursen! Tydligt och pedagogiskt. Att ha fått övningar och verktyg att ta med ut på promenader och njutit av min hund Gittans framsteg har varit otroligt givande. Även inomhus har det fungerat väldigt bra och hon är taggad så fort klicken kommer fram. Jag kanske inte har varit så aktiv på kurssidan själv men jag har verkligen fått många bra tips. Nu ska jag försöka hålla i och fortsätta shejpa på det som behövs. Åter igen, stort tack för en väldigt givande kurs! "

- Hälsar Karin & Gittan

"Hej! Jag har varit mycket nöjd med de kurser jag fått gratis och betalat för. Inser dock att jag inte kommer hinna ta vara på mer material under detta år. Så jag och min hund Mimi tackar och återkommer troligen längre fram. Vi har lärt oss massor, nu när vi båda är mindre stressade går vi trevliga och lugna promenader."

- Skön sommar önskas från Ann-charlott Karlsson och Mimi

Recensera Vardagslydnad som klickar!

Alla recensioner kontrolleras innan de publiceras för att undvika spam.

Bokningsdetaljer

Tik Hane

Vardagslydnad som klickar!


Datum:

Tid:

Plats:

Pris:

3000 kr

Bokningsdetaljer

Tik Hane

Vardagslydnad som klickar!


Datum:

Tid:

Plats:

Pris:

3000 kr

Bokningsdetaljer

Tik Hane

Vardagslydnad som klickar!


Datum:

Tid:

Plats:

Pris:

3000 kr

Bokningsdetaljer

Tik Hane

Vardagslydnad som klickar!


Datum:

Tid:

Plats:

Pris:

3000 kr

Bokningsdetaljer

Tik Hane

Vardagslydnad som klickar!


Datum:

Tid:

Plats:

Pris:

3000 kr

Bokningsdetaljer

Tik Hane

Vardagslydnad som klickar!


Datum:

Tid:

Plats:

Pris:

3000 kr

Bokningsdetaljer

Tik Hane

Vardagslydnad som klickar!


Tid:

Plats:

Pris:

1 års tid med feedback via Facebook

Online

3000 kr