Valpkurs i grupp

2500 kr

Här skapar du de bästa tänkbara grunderna för er framtida vardag. Få din valp att med fart & glädje göra som du vill!

Om kursen

Kursen är på 6 tillfällen, 1:a och 4:e tillfället är teoretiska, 3 & 2,5 timmar långa, då lämnar vi valparna hemma hos hundvakten så vi lättare kan koncentrera oss.
Tillfälle 2, 3, 5 och 6 är praktiska, 1,5 timme/ gång, då kan hela familjen följa med.

Priset gäller för 1 deltagare på teorin, vill ni gå ytterligare 1 familjemedlem så kostar det 500 kr extra i mån av plats. Uppge i meddelanderutan om ni vill ha en extraplats.

Om ni vill gå hela familjen på teorin och/eller har en hund som skäller på andra hundar så välj istället "valpkurs privat" eller onlinekursen "valpar som klickar".
Skulle det visa sig att din hund skäller så pass mycket att det stör gruppen och att mina instruktioner inte hörs ut så förbehåller jag mig rätten att flytta er till onlinekursen "valpar som klickar" efter första praktiken.

I denna gemensamma grupp ska valpen hunnit bli minst 12 veckor + giltig vaccination innan första praktiken.
När du anmält dig så skickar jag en kallelse, ta noga del av den informationen innan du betalar så det inte blir några missförstånd. Din inbetalning är även ett godkännande av avbokningsreglerna som du hittar i kallelsen.

Efter avslutad kurs erhåller du 50% rabatt på onlinekurserna.

Varmt välkommen!

Kursens innehåll

Vi gör praktiska övningar i bland annat:

 • Kontakt och följsamhet
 • Koppelträning och gå fot
 • Inkallning
 • Sitt, ligg och vara kvar trots störningar
 • Stanna
 • Loss
 • Alternativa förbudsövningar

Teoretiskt går vi bland annat igenom:

 • Inlärningspsykologi (motivation, operant inlärning med klickerträning)
 • Inte bita/tugga
 • Berikning
 • Mötesträning/antijakt
 • Ensamhetsträning
 • Rumsrenhet
 • Hantering
 • Alternativa förbudsövningar, tex inte hoppa, bita mm

Material som ingår:

 • Skriftligt material på övningar samt åhörarkopior på teorin
 • Klicker
 • Fika på teorin

Se andra kurser

Gratis inkallningskurs Online

|

Online

Möten i Vardagen

3,5 timme

|

Online

Privatträning paketpris, 90 min x 3 tillfällen

|

Bromma, Brommabågen 5

Rallylydnadkurs, utförsäljning 75 %

1 års tid med feedback via Facebook

|

Online

Valpar som klickar!

1 års tid med feedback via Facebook

|

Online

Valpkurs i grupp

7 aug 2024

|

Bromma

Valpkurs privat

1,5 tim x 3 tillfällen

|

Bromma

Vardagslydnad som klickar!

1 års tid med feedback via Facebook

|

Online

Kurstillfällen

Datum:

Tid:

Plats:

7 aug 2024

18.00 - 21.00

Bromma

Samtliga datum/tider:
7/8, 14/8, 21/8, 28/8, 4/9, 11/9 kl.18:00

Boka

Recensioner

"Mango är vår första hund så det kändes viktigt att göra rätt från början. Vi ville få kontakt med någon med helhetssyn på hundens beteende och var nyfikna på klickerträning. Valet föll på Sirius Hundcenter och vi är mer än nöjda. En lärdom var att inlärningen handlade nästan mer om träning av oss hundägare än av hundarna. Att shejpa ett beteende ställer krav på både hund och instruktör. Kursen inspirerade,nu vill vi lära mer!"

- Pia, Staffan och Mango

"Toppenkurs med lagom uppställda mål. Jag och min dotter är mycket nöjda med kursen och tycker att vi fått ut mycket, sen är det upp till oss att träna vidare hemma för önskat resultat. Jag kunde ingenting om klicker men har fått upp ögonen för vilken toppengrej det är till inlärning. Antalet deltagare var 6 st vilket var precis lagom, inte för många utan att Cissi hann med alla men samtidigt att man lärde känna fler hundägare i trakten. Kursen är lagom varvad med teori och praktik men det allra bästa är nog vilken bra avvägning uppställda mål. Det gick faktiskt att uppnå de flesta och då känner man sig så duktig tillsammans med sin hund."

- Monica, Linnea & Kivi

"Jag är så nöjd med valpkursen! Jag lärde mig så mycket om inte bara träning, utan hundspråk och kontakt. Jag och Argos fick en bättre relation genom att jag lärde mig så mycket om honom och hur jag ska göra för att få han att utvecklas. Cecilia var jätteduktig verkligen, är supernöjd och kommer garanterat gå fler kurser hos henne!"

- Embla och Argos

"Vi är så nöjda med vår valpkurs som vi gick hos Cissi. Cissi är väldigt duktig, pedagogisk och trevlig, och har en sund och vettig inställning till hundträning. Det är väldigt bra upplägg på kursen, bra moment, tydliga genomgångar och övningar och bra mix av praktik och teori. Ett stort plus också för de små grupperna. Vi, alla i gruppen, upplevde att Cissi ägnade oss mycket tid var och en och det fanns utrymme för att få svar på egna funderingar och frågor. En mycket givande kurs! Vi kommer garanterat tillbaka!"

- Julia, Tobias & Enzo

"Tack för en bra kurs, jag är super nöjd! Mig och Milton kommer absolut anmäla oss på fler kurser! :)"

- Kattis och Milton

"Jag har haft hundar hela mitt liv och tänkte gå kursen endast för den sociala träningens skull. Men vad jag fick lära mig mycket! Inser nu vad mycket jag tjatat på mina tidigare hundar, Castro har en helt annan samarbetsvilja tack vare detta upplägg på träning. Som du sa Cecilia, - frågan är om man kan kalla det lydnad längre, hunden väljer ju själv att samarbeta"

- Pernilla & Castro

"Jag gick valpkursen och är jättenöjd. När jag går kurser är det viktigt för mig att jag kan börja använda det jag lärt mig direkt efter i vardagen, och de praktiska verktyg vi fick på den här kursen var något som vi kunde börja jobba med direkt på hemmaplan och det är fantastiskt att se vilken effekt det har haft! Cecilia har en förmåga att kunna ge pedagogiska tips och trix, och visar tydligt och enkelt hur man gör"

- Gunilla

"Vill varmt rekommendera sirius hundcenters valpkurs! Cecilia är tydlig, pedagogisk och otroligt kunnig! Det blir definitivt fler kurser här. "

- David & Mariette

"Tusen tack för en riktigt nyttig kurs! Otroligt hur pedagogisk du är med massa bra övningar du hade åt mig och min hund. När dessa sitter är det vi som bokar på kurs nr 2 :-D"

- Christian

"En mycket bra kurs för nyblivna hundägare. Jag och min valp lärde oss mycket och hade samtidigt väldigt kul tillsammans. Inlärningsmetoden är inspirerande för både mig och min valp. Vill varmt rekomendera denna kurs."

- Petra

"Jag har gått kurser & även tagit privatlektioner hos Cissi på Sirius Hundcenter. Kurserna i grupp är väldigt bra då jag vill ha störningar av olika slag för mina hundar & för mig själv. De utgör en utmaning för mig att lyckas hålla hundens fokus på mig & det moment vi tränar på. -Hur kan jag göra övningen mer intressant för min hund än alla andra superspännande vovvar runt omkring!? Här är Cissi suverän på att ge oss verktyg för hur vi ska lyckas hålla oss i samma bubbla & även tycka & känna att det är kul att träna i grupp! Jag är alltid glad när Cissi håller kurs & då blir min hund per automatik positiv till inlärningen. Jag gillar pedagogiken skarpt & den fungerar! Privatlektionerna är guld värda när jag vill befästa moment, peta i detaljer & fördjupa min kunskap om hur just jag & min hund fungerar som team i vårt samarbete. Jag får också ovärderlig hjälp med att belöna exakt på millisekunden så att min hund får en ärlig chans att förstå när den gjorde precis rätt. Jag kan varmt rekommendera Cissi & Sirius Hundcenter alla dar i veckan! "

- Mvh Lisa Bergman med rottweilerhanen Bamse 8 år & franska bulldoggen Hubbe 1 år.

Recensera Valpkurs i grupp

Alla recensioner kontrolleras innan de publiceras för att undvika spam.

Bokningsdetaljer

Tik Hane

Valpkurs i grupp

Samtliga datum/tider:
7/8, 14/8, 21/8, 28/8, 4/9, 11/9 kl.18:00


Datum:

Tid:

Plats:

Pris:

7 aug 2024

18.00 - 21.00

Bromma

2500 kr

Bokningsdetaljer

Tik Hane

Valpkurs i grupp


Datum:

Tid:

Plats:

Pris:

18:00-21.00

Bromma

2500 kr

Bokningsdetaljer

Tik Hane

Valpkurs i grupp


Datum:

Tid:

Plats:

Pris:

18.00 - 21.00

Bromma

2500 kr

Bokningsdetaljer

Tik Hane

Valpkurs i grupp

Samtliga datum/tider:
20/9 kl. 18.00, 24/9+1/10 kl. 10.00, 4/10 kl. 18.00, 8/10+15/10 kl. 10.00.


Datum:

Tid:

Plats:

Pris:

20 september 2023

18:00-21:00

Bromma

2500 kr

Bokningsdetaljer

Tik Hane

Valpkurs i grupp

Samtliga datum/tider:
8/8, 15/8, 22/8, 29/8, 5/9, 12/9 kl. 18:00


Datum:

Tid:

Plats:

Pris:

8 augusti 2022

18.00 - 21.00

Bromma

2500 kr

Bokningsdetaljer

Tik Hane

Valpkurs i grupp

Samtliga datum/tider:
17/8 kl 18:00, 20/8+27/8 kl. 10:00, 31/8 kl. 18:00, 10/9+17/9 kl. 10:00


Datum:

Tid:

Plats:

Pris:

17 augusti 2022

18.00 - 21.00

Bromma

2500 kr

Bokningsdetaljer

Tik Hane

Valpkurs i grupp


Tid:

Plats:

Pris:

11,5 timme fördelat på 6 tillfällen

Bromma

2500 kr