Hundfrisör

Jag tar emot mindre raser (maxstorlek cockerspaniel, shelti och liknande) för vardagsklippningar. Obs! Om du vet att din hund är svårhanterlig, anmäl dig till privatkurs paketpris så utbildar jag dig hur du ska träna. Jag tar inte emot panikslagna hundar för hela klippningar, endast träning. Om du är ny kund, fyll i nedanstående formulär och uppge information om VILKA TIDER du kan komma och vad du vill ha utfört, vanligen klipp, bad och klor, vilket också är min rekommendation. Jag återkommer då till dig så snart jag kan med första lediga tid som matchar dina önskemål. Är du redan stamkund och vet hur mycket tidsåtgång som behövs så gör gärna tidsbokningen via bokningssystemet som du hittar under fliken "boka tid" högst upp till höger.

Klipp och trim

Jag Cecilia, är i grunden hundpsykolog och strävar alltid efter att ge hunden högsta möjliga välbefinnande under behandlingen. Jag utför aldrig plågsamma tovutredningar utan istället klipper jag toviga hundar kort. Jag rekommenderar dig som inte har tid och lust att kamma igenom hela din hund så pass ofta att tovor inte uppstår att hålla hunden kortklippt. Om du vill lära dig träna så kallad "Fearfree- hantering" så anmäl dig till privatträning paketpris så utbildar jag dig.

Kloklippning

Jag har tyvärr inte möjlighet för drop-in på kloklipp eftersom jag är ensam på plats. Om jag får håltimmar där vi kan ta drop-in så läggs det ut på Facebook, gå in och gilla sidan så får du info! Du kan boka kloklipp via fliken "boka tid" högst upp till höger, uppge hundens namn och ras. Se till att klorna/tassarna är rena när du kommer så slipper du extra kostnad på tvätt.

Prislista

10 min

Ex. kloklippning

150 kr

20 min

Ex kloklippning + ansning av tassar. (Gäller rena tassar som ej behöver tvättas)

200 kr

1h

Ex. bad/klipp av liten york

750 kr

1h 30 min

Ex. Bad/ klipp york, bichon, dvärgschnauzer, lhasa apso, shih-tzu, dvärgpudel

900 kr

1h 45 min

Ex. Bad/klipp/klor/öronplock av cockerpoo, mellanpudel mm

1100 kr

2h

Ex. Bad/klipp/klor på hundar med tjock päls, cocker spaniel eller trim

1200 kr

2h 30 min

Vanligen trim av tex border terrier, vissa jack russel, tax

1700 kr

3h (maxtid)

Trimraser med tjock päls

2100 kr

Punktlighet = kärlek!

Ju punktligare du kan vara, desto tacksammare blir jag. Det ökar säkerheten för den hund som för tillfället behandlas uppe på trimbordet, alltså att jag inte behöver öppna dörren samtidigt som jag har hund på bordet. Hundar/ägare som är inne för träning slipper också bli störda. Tänk även på att hämta i tid, jag tar betalt för den tid din hund är inlämnad samt att jag behöver rasterna.

Avbokningsregler

Av/ombokning senare än 36 timmar debiteras dubbelt vid nästa besök.

Träna hantering!

Många hundägare tror att en hundfrisör både kan träna och klippa hunden samtidigt. Så funkar det inte, utan det är du som ägare som tränar din hund att vara trygg. Öka din hunds välbefinnande genom att anmäla dig till Privatträning paketpris, välj Cecilia (hundfrisör) som instruktör.

Recensioner

"Jag är toppennöjd med klippning av min Portugisiska vattenhund! Cissi är så lugn, trygg och noggrann."

- Åsa och Leja

"Cecilia är suverän att ta hand om hundar och att trimma. Kevin har aldrig blivit så välfriserad som här, kalasfin. Du är jätteduktig !! Vi kommer tillbaka. Husse, matte & Kevin önskar dig God Jul och & Gott nytt år !"

- Björn Axberg och Kevin

"Hej! Väldigt nöjda senast! Hörs!"

- Henrik Levahn med Bosse

"Sirius blev så väl klippt och ansad från tovor, han har inte varit så fint tidigare! "

- Margaretha Nordström med labradoodle Sirius

"Cecilia är den bästa hundfrisören och hundpsykologen. Alltid noggrann, skicklig, vänlig, kunnig och professionell. Dallas har klippt sig hos Cecilia i många år och blir jättefin. Tack Sirius hundcenter för ni finns. "

- Marie och Dallas

Recensera

Alla recensioner kontrolleras innan de publiceras för att undvika spam.

Bokningsdetaljer

Tik Hane

Hundfrisör

Är du ny kund? Vänligen fyll i dina uppgifter och uppge i meddelande; 1. Vilka dagar/tider som passar dig att lämna hunden (eller inte passar om det är lättare) 2. Om du vill ha klipp och bad, eller bara klipp. Resultatet blir bättre om jag får bada och föna själv. Stamkunder (som vet hur lång tid som behöver bokas) bokar själv via fliken "boka tid" uppe till höger i menyfältet.

Tack för din bokning