Hundfrisör

Välkommen att lämna in din hund för klipp, trim, bad och kloklipp eller kanske bara borstning/kamning. Jag tar emot mindre raser för enklare friseringar, alltså inga utställningsklippningar. Jag friserar måndag- fredag från kl. 10:00 och med varierande stängningstider. Sandra Gustavsson jobbar fredagar från kl. 10:00 -ca kl. 17:00.

Klipp och trim

Jag är i grunden hundpsykolog och har även genomgått Fearfree´s grundkurs och strävar alltid efter att ge hunden högsta möjliga välbefinnande under behandlingen. Jag har min hundfrisörsutbildning via Fru Åbergs Hundsalong 2014. Sandra är utbildad via Dogplanet redan 2006 och har jobbat som hundfrisör sedan dess, lång erfarenhet och hög kompetens! Vi utför aldrig plågsamma tovutredningar utan istället klipper vi toviga hundar kort. För att trygga din hund använder vi adaptil, trygg hantering, lugn musik, tysta maskiner mm. Du kan själv bidra med att hålla din hund kortklipp och tovfri, då kommer besöket bli mindre obekvämt. Ta gärna med lite godis som vi kan ge under behandlingen. Tillsammans hjälps vi åt!

Kloklippning

Jag har tyvärr inte möjlighet för dropin på kloklipp men det finns tider nästan varje dag. Ge mig förslag på dagar så återkommer jag om lediga tider. Om vi får håltimmar där vi kan ta dropin så läggs det ut på facebook, gå in och gilla sidan så får du info! Se gärna till att klorna/tassarna är rena när du kommer så slipper du extra kostnad på tvätt.

Prislista

10 min

Ex. kloklippning

100 kr

20 min

Ex kloklippning + ansning av tassar. (Gäller rena tassar som ej behöver tvättas)

200 kr

1h

Ex. bad/klipp av liten york

700 kr

1h 30 min

Ex. Bad/ klipp york, bichon, dvärgschnauzer, lhasa apso, shih-tzu, pudel

900 kr

1h 45 min

Ex. Bad/klipp/klor/öronplock av cockerpoo, lagotto, pudel mm

1000 kr

2h

Ex. Bad/klipp/klor på hundar med tjock päls, cocker spaniel eller trim

1100 kr

2h 30 min

Vanligen trim av tex border terrier, vissa jack russel, tax

1500 kr

3h (maxtid)

Trimraser med tjock päls

1800 kr

Punktlighet = kärlek!

Ju punktligare du kan vara, desto tacksammare blir vi. Det ökar säkerheten för den hund som för tillfället behandlas uppe på trimbordet, alltså att vi inte behöver öppna dörren samtidigt som vi jobbar. Hundar/ägare som är inne för träning slipper också bli distraherade. Tänk även på att hämta i tid, vi tar betalt för den tid din hund är inlämnad.

Avbokningsregler

Av/ombokning senare än 48 timmar debiteras med +50 kr/avsatt halvtimme vid nästa besök.

Träna hantering!

Öka din hunds välbefinnande genom att träna den i att känna sig trygg i hantering. Detta ingår i mina valpkurser men en mer fördjupad utbildning i just hantering får du om du bokar privatträning.

Recensioner

"Jag är toppennöjd med klippning av min Portugisiska vattenhund! Cissi är så lugn, trygg och noggrann."

- Åsa och Leja

"Cecilia är suverän att ta hand om hundar och att trimma. Kevin har aldrig blivit så välfriserad som här, kalasfin. Du är jätteduktig !! Vi kommer tillbaka. Husse, matte & Kevin önskar dig God Jul och & Gott nytt år !"

- Björn Axberg och Kevin

"Hej! Väldigt nöjda senast! Hörs!"

- Henrik Levahn med Bosse

Recensera

Alla recensioner kontrolleras innan de publiceras för att undvika spam.

Bokningsdetaljer

Tik Hane

Hundfrisör

Vänligen fyll i dina uppgifter och uppge i meddelandet vad du vill boka och vilka dagar och tider som passar dig.

Tack för din bokning